Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria de la Llull Fellowship per a editorials i agències internacionals

Literatura.  BARCELONA, 20/04/2021

Nova edició virtual de la Llull Fellowship, un programa pensat per dotar els participants d’una mirada en profunditat cap a la literatura catalana, així com per fer xarxa amb editorials i agències catalanes i internacionals. El programa tindrà lloc del 13 al 17 de setembre de 2021, aprofitant la Setmana del Llibre en català.




La Llull Fellowship 2021 inclou 30 participants que es divideixen en ficció, infantil i juvenil, i per primera vegada ofereix també contingut específic per editorials de no-ficció. El programa inclou activitats generals i iniciatives específiques per a cada àmbit, incloent un aparellament personalitzat (al voltant de 20 entrevistes professionals) amb editorials i agències catalanes.

El primer dia, dilluns 13, s’oferiran reunions virtuals amb personal del Llull, càpsules breus sobre literatura catalana, informació sobre el món editorial literari català i visites virtuals a llibreries emblemàtiques i altres espais culturals de Barcelona. En els propers dies s’organitzaran les entrevistes pels àmbits de ficció (14 i 15 de setembre) i pels de ficció i infantil i juvenil (16 i 17 de setembre).

No us perdeu l’oportunitat de fer un (nou) tast de literatura catalana!

+info i inscripcions aquí.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"