Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria per a una residència creativa a Faberllull Olot adreçada a il·lustradors/es

Literatura.  05/02/2024

L’Institut Ramon Llull organitza una residència creativa remunerada per a 7 il·lustradors per treballar encàrrecs editorials proposats per editorials internacionals, a fi de procurar la seva potencial publicació en els seus respectius mercats. La residència es farà a Faberllull Olot de l’1 a l’11 d’octubre de 2024.




L’IRL organitza una residència creativa per fomentar els vincles entre la il·lustració catalana i l’edició internacional. D’aquesta manera, diverses editorials internacionals han presentat, a petició del Llull, projectes que requereixen treball d’il·lustració. Aquestes editorials seleccionaran els il·lustradors que considerin més adients pel seu encàrrec, a partir d’una convocatòria oberta.

Les editorials internacionals participants són: Éditions les 400 coups (Canadà), Limonero (Argentina), Little Island (Irlanda), Nathan (França), Père Fouettard (França), Zalozba Hart (Eslovènia) i Camelozampa (Itàlia).

Consulta les condicions, criteris de selecció i terminis de la convocatòria, que estarà oberta del 5 de febrer a l’11 de març aquí

Es tracta de la segona edició d’aquesta residència per a il·lustradors. Després de la de l’any passat, Silvia Romeral està treballant en un projecte per l'editorial Charlesbridge (Estats Units), Blanca Caminal per Chouette (Quebec), Quim Torres per Hélium (França), que es publicarà al maig del 2024, i Christian Inaraja, per l'ediorial Bulutsu (Turquia), que està previst que es publiqui a l'abril del 2024.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"