Institut Ramon LLull

Convocatòria oberta per a estades individuals a Faber Andorra pel 2025

02/05/2024

Faber Andorra fa una crida a professionals dels àmbits de les arts, les ciències i les humanitats de qualsevol part del món perquè presentin candidatures per una fer-hi una estada durant el 2025. Faber Andorra és una residència individual que es troba a La Massana, en un entorn natural perfecte on concentrar-se i desconnectar de la rutina diària. Es poden presentar sol·licituds fins el 25 de juliol del 2024.




Faber Andorra posa a disposició del resident un apartament totalment equipat amb àrea de treball, un taller d’arts plàstiques i escèniques de 30 m² en cas que el treball del resident el requereixi i un ajut de 60 euros diaris per cobrir les despeses dels àpats. Faber Andorra no cobreix les despeses de desplaçament ni l’assegurança mèdica obligatòria. Pot presentar candidatura qualsevol professional de l'àmbit de les arts, les ciències i les humanitats que tingui un projecte i requereixi d'un espai i un període de temps que encaixin amb aquesta oferta.

Trobareu tota la informació aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"