Institut Ramon LLull

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i el Cor del Gran Teatre del Liceu actuen junts a París i Londres, en una òpera dirigida per Gustavo Dudamel

Música.  22/05/2024

Les formacions d’aquests dues emblemàtiques institucions musicals catalanes s’uneixen per actuar a la gira europea de Fidelio, de Beethoven, que arriba al Gran Teatre del Liceu els dies 26 i 27 de maig i després viatja a París i Londres.




Dirigida per Gustavo Dudamel i interpretada per Los Angeles Philharmonic, l’òpera Fidelio de Beethoven arriba a alguns dels principals auditoris d’Europa: el Gran Teatre del Liceu (26 i 27 de maig), la Philarmonie de París (31 de maig), i el Barbican de Londres (3 de juny). Es tracta d’una innovadora escenificació de l’única òpera del compositor alemany creada tant per a audiències sordes com oients, que es va estrenar fa dos anys en coproducció amb el destacat Deaf West Theatre de Los Angeles i amb la participació del Coro de Manos Blancas d’El Sistema de Veneçuela. En aquesta gira europea, i amb el suport de l’Institut Ramon Llull, l’obra compta amb la participació del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i del Cor del Gran Teatre del Liceu.

Aquesta versió de Fidelio, interpretada íntegrament en llengua de signes internacional, ofereix un nou enfocament d’aquesta òpera i possibilita als espectadors sords i amb problemes d’audició un accés sense precedents al món de la música. A les funcions del Liceu, a més, hi haurà prèviament una explicació en llengua de signes catalana.

Una gira d’altíssima exigència que suposa un reconeixement a l’excel·lència i la qualitat de les formacions del Palau i del Liceu.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"