Institut Ramon LLull

Obert el període de sol·licituds de subvencions per a projectes de residències internacionals

Arts.  29/05/2024

Del 29 de maig a l'11 de juny es poden presentar les sol·licituds, que afectaran totes aquelles activitats dutes a terme entre l'1 de gener de 2024 i el 15 de novembre de 2024.




Del 29 de maig a l'11 de juny està obert el període de sol·licituds per a la línia de subvencions per a projectes de residències internacionals en l'àmbit de les arts visuals, arts escèniques, el cinema, la música, el disseny i l'arquitectura. Aquesta convocatòria fa referència a programes de residències internacionals que contribueixin a la projecció i la difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes i que tinguin lloc fora de l'Estat espanyol impulsats per equipaments, festivals, centres de creació i altres entitats que formin part del teixit artístic-cultural català, així com internacionals.

Els sol·licitants han de ser persones jurídiques que compleixin, entre d'altres, el requisit de tenir, com a mínim, 3 anys consecutius d'experiència en la realització de residències.

No són objecte d'aquesta convocatòria els programes de residència que únicament consisteixin en lloguers o cessió d'espais ni els que tenen una durada inferior a cinc dies.

Les activitats subvencionades s'han de desenvolupar durant el període comprès entre l’1 de gener i el 15 de novembre de 2024.

Consulta les bases i la convocatòria aquí.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"