Institut Ramon LLull

De l’11 al 27 de juny, obert el període de sol·licituds de les subvencions per a la mobilitat individual en els àmbits de l'audiovisual, les arts escèniques, la música, les arts visuals, el disseny i l’arquitectura

10/06/2024

De l’11 al 27 de juny estarà obert el termini de presentació de sol·licituds de la subvenció per a la mobilitat individual en els àmbits de l'audiovisual, les arts escèniques, la música, les arts visuals, el disseny i l’arquitectura. Les activitats que es presentin a aquesta subvenció han de tenir lloc entre l’1 de gener de 2024 i el 15 de novembre de 2024.




L’objecte d’aquesta convocatòria és la mobilitat internacional individual de dramaturgs/es, compositors/es, coreògrafs/es, directors/es d'escena i orquestra, cineastes, intèrprets, artistes visuals, arquitectes, dissenyadors, comissaris i programadors de festivals i equipaments culturals que contribueixin a la presència i difusió de la creació cultural catalana a l'exterior en les modalitats següents:

a) Mobilitat internacional individual de dramaturgs/es, compositors/es, coreògrafs/es, directors/es d'escena i orquestra, cineastes, intèrprets, artistes visuals, arquitectes i dissenyadors.

Són objecte d'aquesta modalitat les activitats següents:

  • L'assistència dels/de les dramaturgs/es, compositors/es, coreògrafs/es, directors/es d'escena i orquestra, cineastes i intèrprets a l'estrena de la seva obra (fins a dues persones com a màxim de l'equip artístic en l'àmbit audiovisual).
  • L'assistència dels dramaturgs/es, compositors/es, coreògrafs/es, directors/es d'escena i orquestra, cineastes, intèrprets, artistes visuals, arquitectes i dissenyadors/es nominats/des a cerimònies de lliurament de premis (fins a dues persones com a màxim de l'equip artístic).

b) Mobilitat internacional de comissaris/ries i programadors/es de festivals i equipaments culturals en l'àmbit de l'audiovisual, les arts escèniques, la música, les arts visuals, el disseny i l'arquitectura.

Són objecte d'aquesta modalitat les activitats següents:

  • Assistència de comissaris/ies i programadors/es de festivals i equipaments culturals que formin part del teixit artístic cultural català a festivals, programacions estables, biennals i conferències fora de l'estat espanyol.
  • Assistència de comissaris/ies i programadors/es de festivals i equipaments culturals de fora de l'estat espanyol a festivals i programacions estables de Catalunya i les Illes Balears que contribueixin a la difusió de la creació cultural catalana.

Tota la informació sobre el requisits i terminis de presentació es troba disponible al web de l’Institut Ramon Llull.

Més informació

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"