Institut Ramon LLull

El guitarrista Joan Garrobé ofereix un recital a París amb obres de compositors catalans

10/06/2024

L’11 de juny, el Grand Amphithéâtre del Campus Malesherbes de la Sorbona acollirà aquest concert, organitzat pel Centre d’Estudis Catalans d’aquesta universitat, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i l’Association pour la Promotion de la Culture Catalane à Paris.




Joan Garrobé oferirà un recital de guitarra que barreja un repertori clàssic, amb obres de Fernando Sor i Miquel Llobet, amb peces de jazz, compostes per Toti Soler, Manel Camp, Duke Elligton, O. Levant i A. C. Jobim.

Nascut a Barcelona, Garrobé va ser deixeble d'Eduardo Sáinz de la Maza i de la guitarrista argentina María Luisa Anido, i va rebre lliçons de Yoshimi Otani, David Russell i el prestigiós José Tomás. El seu interès pel jazz el va portar a fundar el quintet Cordes Invisibles. La seva carrera en solitari l'ha portat a actuar a Europa i Japó.

El concert es farà l’11 de juny, a les 19:30 h, al Grand Amphithéâtre, del Campus Malesherbes, de Paris, i està organitzat pel organitzat pel Centre d'Estudis Catalans, en col·laboració amb l'Institut Ramon Llull i l’ l’Association pour la Promotion de la Culture Catalane à Paris APCCP.

Creat l’any 1977 amb una triple vocació universitària, cultural i científica, el Centre d’Estudis Catalans de la Universitat de la Sorbona de París ofereix un Diploma Universitari propi i organitza periòdicament activitats de recerca i de difusió de la cultura catalana: exposicions d’artistes catalans, cicles de conferències, trobades de poetes, jornades d’estudi i col·loquis, entre d’altres.

Pots reservar la teva entrada gratuïta aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"