Institut Ramon LLull

Convocatòria de pòsters per a la IV Escola d’Estiu de Lingüística Catalana (EDELC 2024) que es farà a Brno al setembre

Llengua.  21/06/2024

A més dels cursos d'introducció a diferents disciplines de la lingüística catalana, l’EDELC, que tindrà lloc del 3 al 9 de setembre a Brno (República Txeca), inclou un espai destinat a la presentació de treballs d'estudiants. La convocatòria per presentar una recerca en forma de pòster finalitza el 30 de juny.




L’objectiu de l’ Escola d’Estiu de Lingüística Catalana (EDELC), que enguany es farà a Brno (República Txeca) del 3 al 9 de setembre, és oferir formació en lingüística catalana a estudiants de grau i de postgrau que vulguin completar el seu coneixement en aquest camp, amb atenció especial a estudiants d’universitats de fora del domini lingüístic català que tinguin interès en la llengua catalana o ja n’hagin començat a investigar algun aspecte.

Inclou un espai de tutories i un espai destinat a la presentació de treballs que estiguin duent a terme els estudiants, que afavoreix la interacció directa amb els especialistes. D’aquesta manera es facilitaran les col·laboracions i la creació d’una xarxa de suport en estudis lingüístics sobre la llengua catalana.

Amb l’objectiu de fomentar la investigació en aquest àmbit es lliurarà el IV Premi Aina Moll al millor treball presentat, convocat per l’Institut d’Estudis Baleàrics, com a reconeixement a la figura d’aquesta filòloga i lingüista. El millor treball rebrà el Premi Aina Moll, dotat amb 3.000€ i finançat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

Per presentar una recerca en curs o ja acabada, en forma de pòster, us podeu adreçar aquí. El termini finalitza el 30 de juny.

Per a assistir a l’EDELC 2024 cal enviar el formulari d’inscripció abans del 30 de juny de 2024 a l’adreça edelc2024@gmail.com.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"