Institut Ramon LLull

Traduccions del català a altres llengües (TRAC)

Podeu consultar si aquests exemplars estan disponibles a la Biblioteca de l'Institut Ramon Llull.

Claudi Mans Teixidó

La textura del chocolate

(La textura de la xocolata)

Traductor: Júlia Moll Cerdà
Publicació: Barcelona / Tibidabo Ediciones , 2025.
ISBN / ISSN: 978-84-10320-07-9
Edició original: Barcelona: Tibidabo Ediciones, 2025
110 Pag.
No ficció / No ficción / Non Fiction
Castellà
xxx
 
    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"